ISPARTASPOR - KÖMÜRSPOR MAÇI 7 MAYIS´TA ZONGULDAK´TA

29 Nisan 2022 16:53

Pembe-yeşilliler, 37. Haftayı bay geçirirken son hafta deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.
Türkiye 2.Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, bu hafta sonunu bay geçiriyor. Ligin 37. haftasını Bay olarak geçirecek olan pembe-yeşilliler, yaptığı antrenmanla 7 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına başladı.
Ispartaspor, 52 puanla dördüncü sırada bulunurken son hafta Zonguldak Kömürspor'u yenerek Play-Off'a kalmak istiyor.
Bu arada gruptaki diğer karşılaşmalarda ise şampiyonluğunu ilan eden Pendikspor, kümede kalma savaşı veren Pazarspor'u konuk ediyor. Amed Sportif ise kümede kalma mücadelesi veren Akhisarspor'la deplasmanda karşılaşacak. Play-Off kovalayan Tarsus İdmanyurduspor ise Zonguldak Kömürspor'u ağırlarken Buca 1928 ise üst sıraları hedefleyen Anagold 24 Erzincanspor'u konuk edecek.
Teco Karacabey Belediyespor ise orta sıralarda yer alan Nazilli Belediyespor'a konuk olacak. Kırklarelispor, Uşakspor'la deplasmanda karşılaşırken Ankara Demirspor ise ligden düşen Eskişehirspor'u ağırlayacak. Orta sıralarda yer alan Kırşehir Belediyespor ise Şanlıurfaspor'u konuk edecek.
Levent DOĞAN

Bu haber 1241 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...