Haltercilerimizin gözü şampiyonlukta

6 Mayıs 2022 15:30

Fatma Gül, Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor

Türkiye Halter Federasyonu As Başkanı Yasin Arslan Meksika'da yapılacak Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasına hazırlanan Bayan Milli Takımını ziyaret etti
Türkiye Halter Federasyonu As Başkanı Yasin Arslan 11-18 Haziran 2022 tarihleri arasında Meksika'da yapılacak Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonasına hazırlanan Bayan Milli Takımını ziyaret etti. Mehmet Yılmaz ve Gökhan Göktaş'ın antrenörlüğünü yaptığı kampta 17 sporcu bulunuyor.
Kampta Isparta Belediyespor'un Milli Haltercisi Fatma Gül Çevik de yer alıyor. Çevik, Dünya Şampiyonasında derece peşinde.
Dünya Gençler Halter Şampiyonasında bulunan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü'nün de sporcu ve antrenörlere başarılar dilediğini belirten ve sporcuların antrenmanlarını yakından takip eden Yasin Arslan Meksika'daki şampiyonaya katılacak tüm sporculara başarılar dileyerek, “Güzel bir kamp ortamı var. Sporcularımız önemli bir şampiyonaya hazırlanıyorlar. Tecrübeli antrenörlerimiz ile birlikte Meksika'da en iyi dereceleri alacaklarına yürekten inanıyor ve federasyon olarak her zaman yanlarında olduğumuzu söylemek istiyorum” diye konuştu.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1143 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...