IYAŞ Selçuklu Ortaokulunun Küçük Kızlar Basketbol takımının GÖZÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNDA

8 Haziran 2022 15:59

IYAŞ Selçuklu Orta Okulu Okul İdaresi, öğretmenleri, antrenörleri ve sporcuları Denizli'deki şampiyonaya gitmeleri için destek olan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı'ya teşekkür ettiler.

Isparta'da düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliğini namağlup şampiyon olarak tamamlayan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu, Bölge ve Türkiye Şampiyonalarında da başarıyla temsil etti.
Isparta'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Bölge Turnuvasını da namağlup şampiyon olarak tamamlayan IYAŞ Selçuklu Ortaokulu'nun perileri, Isparta'yı Antalya'da düzenlenen Türkiye Yarı Final maçlarında temsil etti.
IYAŞ'ın Küçük kızlar basketbol takımı Antalya'daki yarı final mücadelesinde İzmir, Denizli, Uşak ve İstanbul takımlarını yenerek Türkiye'deki ilk 8 takım arasına girerek, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. IYAŞ Selçuklu Okul İdaresi, öğretmenleri, antrenörleri ve sporcuları Denizli'deki şampiyonaya gitmeleri için destek olan IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı'ya teşekkür ettiler.
Başkan Dağlı'ya Türkiye derecesi için söz veren yıldız basketbolcular, oldukça iddialılar. Başkan Dağlı, spora ve sporcuya destek verdiklerini belirterek, “Futbolda altyapıya büyük destek verdik. Büyük kulüplere sporcular kazandırmaya devam ediyoruz. IYAŞ Selçuklu Orta Okulu'nun da başarılarıyla gurur duyuyoruz. Şampiyonluk bekliyoruz” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1112 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...