Nataliya Gorelova´nın Minik Balerinlerinden muhteşem bir gösteri

20 Haziran 2022 16:37

Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi 13. Yıl Sonu Klasik Bale Resitaline ilgi yoğun oldu. Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi Büyük Gösteri Salonunda düzenlenen resitale Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen, Başkan Yardımcıları Fatih Yaman, Fahrettin Gözgün ve davetliler katıldı.
Resitalde minikleri gösterisi ayakta alkışlandı. Miniklere davetliler alkışlarıyla destek verdi.
Isparta'da 13. Yıl Sonu Klasik Bale Resitalini düzenlenmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Koreograf Pedagog Nataliya Gorelova, yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Yıllardır salon sıkıntısı çektiklerini ancak Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in spora ve sanata büyük değer verdiğini belirten Gorelova, “Böylesi güzel bir salonda resital sunuyoruz. Başkanımıza ve ekibine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz”
dedi.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, spora ve sanata destek olmaya devam edeceklerini belirterek, “Nataliya Gorelova Hanımefendi yıllardır Bale için büyük uğraş veriyor. Emeği büyük. Salonumuzda onlarca program yapıldı. Bugün Bale için de ev sahipliği yapıldı. Çocuklarımıza imkan verildiğinde neler yapabileceğini hep birlikte görüyoruz.
Desteğimiz sürecek.”
Program sonunda Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, hatıra fotoğrafı çektirdi ve çeşitli hediyelerle minik Balerinleri sevindirdi.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1122 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...