“ BİZLER GENÇLERİ KAZANIP GELECEĞE HAZIRLAMAK İSTİYORUZ”

2 Eylül 2022 16:11

Isparta'nın sporcu fabrikası IYAŞ Gençlikspor'un yaz boyunca düzenlediği futbol kursları tamamlandı. Kurulduğu günden bu yana altyapıya eğilen ve gençleri geleceğe hazırlamaya çalışan pembe-mavililer, İkizler Halı Sahasında düzenlenen törenle futbol okullarına katılan miniklere madalyaları verildi. Törene IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ahmet Taşdemir, Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, Isparta 32 Spor Yöneticisi Mustafa Fışkınçiçek, IYAŞ Gençlikspor Futbol Koordinatörü Mehmet Akdülger, antrenörler, veliler ve sporcular katıldı.
Yaklaşık 150 sporcunun katıldığı kursların ardından kapanış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Madalyaları tek tek alan minikler, aileleriyle bol bol fotoğraf çektirdiler.
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı, altyapıya büyük önem verdiklerini ve gençleri kazanmaya çalıştıklarını söyledi. Ispartaspor'un altyapısıyla da ilgili çalışmalar yapıldığını söyleyen Dağlı, gençlere bir takım tavsiyelerde bulundu. Dağlı, “Artık çok çalışmak zorundasınız. Hangi meslekte olursanız olun çok çalışın. Bizler gençleri kazanıp geleceğe hazırlamak istiyoruz” dedi.
IYAŞ Gençlikspor'u yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlayan Isparta Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ahmet Taşdemir: “Ayrıca IYAŞ'ın Ispartaspor'la da ilgili çalışmalar memnuniyet verici. Yaz spor okulları ve altyapıya yapılan yatırımları görünce mutlu oluyoruz” diye konuştu.
Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ise kendisinin de eski bir profesyonel futbolcu olduğunu belirterek, “IYAŞ Gençlikspor kurulduğu günden bu yana altyapıya sahip çıkıyor. Ben de aynı zamanda Ispartaspor Kulübünde yöneticiyim, basın sözcüsüyüm. Altyapıya da gereken desteği vereceğiz. Ayrıca velilerimize de seslenmek istiyorum: Çocuklarını spora yönlendirdiğiniz için sizleri kutluyorum. Bağımlılıkla mücadele konusunda spor şart” dedi.
Ispartaspor Yöneticisi Mustafa Fışkınçiçek ise IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı'ya yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlayarak, altyapının önemine dikkat çekti.
HABER MERKEZİ

Bu haber 955 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...