“GÜZEL BİR OYUNLA SEZONU İSTEDİĞİMİZ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

29 Aralık 2022 16:00

Pembe-yeşilliler, yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Futbolcular ise 2. Yarı öncesinde iddialı konuştu.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, 2. Yarı hazırlıklarını sıkı şekilde sürdürüyor. Günde çift idman yapan pembe-yeşilliler, 2. Etap kampını Antalya'da yapacak. Antalya kampında 5 Ocak'ta Kocaelispor'la ve 8 Ocak'ta Bodrumspor'la özel maçta karşılaşacak olan Ispartaspor'da 2. Yarı öncesinde futbolcular, iddialı konuştu.
Takımın başarılı oyuncularından HÜSEYİN AFKAN: “Antrenmanlarımız oldukça tempolu geçiyor. Isparta kampından sonra Antalya'ya gideceğiz. Antalya'da daha çok taktik antrenmanları yapıp direkt Amed'e gideceğiz. Hazırlık maçlarını iyi bir şekilde geçirip lige hazır bir şekilde gireceğiz inşallah” dedi.
Genç stoper HALİL DUMAN ise antrenmanların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Günde çift idman yapıyoruz. Antalya'da taktik antrenmanlarına geçeceğiz. 2 Hazırlık maçımız var. Onu da kazasız belasız atlatıp Amed maçına çok güzel hazırlanacağız. 2. Devre istediğimiz güzel bir oyunla istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Kanat oyuncularından ÖMER ÇİÇEK ise “Kamp dönemindeyiz. Çok güzel, yoğun ve şiddetli geçiyor antrenmanlarımız. Antalya kampına geçeceğiz. Orada da hazırlık maçlarını bitirip Amed maçına geçeceğiz. Şu an her şey çok iyi ve güzel. İnşallah böyle devam eder” dedi.
Takım kaptanı MUSA NİZAM ise çok 2.yarının hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirerek, “1. Etabımız Isparta. 2. Etabımız Antalya'da olacak. İlk etabımızın sonuna geldik. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Yoruluyoruz, 2. Yarıya hazır girebilmek için çalışıyoruz. İnşallah 2. Yarıda bunun meyvelerini alırız.”
•HABER MERKEZİ

Bu haber 889 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...