Büyük Birlik Partisi İl Yönetiminden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret

24 Ocak 2023 16:21

Büyük Birlik Partisi (BBP) Isparta İl Başkanlığı görevine getirilen Nafi Duru ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette belediye yatırımları ve karşılıklı işbirliği konuları ele alındı.
BBP İl Başkanı Nafi Duru, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret ettiklerini belirterek, “Kendimizi tanıtmak, Büyük Birlik Partisi içerisinde olduğumuzu yansıtmak için ziyaret etmek istedik. Değerli halkımıza destek olmak için Isparta'da varız. Cumhur ittifakımız var, devam edeceğiz. İlerleyeceğiz ve güzel şeyler yaşayacağız diye düşünerek, şahsım ve teşkilatım olarak arkanızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nafi Duru ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Yeni almış olduğunuz görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. Memleketimizin daha iyi gelişmesi, daha güzel işler yapılması ve refah düzeyimizin daha üst seviyelere çıkabilmesi için yaptığımız çalışmalara desteklerinizin olmasını bilmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu memleket hepimizin. Hep birlikte, beraberlik içerisinde bu memlekete hizmet etmek zorundayız. Sizler de bizleri bugüne kadar hiç yalnız bırakmadınız. Davamızı davanız olarak gördünüz ve hep beraber bu güzel günlere geldik. Beraber daha güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Desteğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Seçim startı verildi. İnşallah seçim döneminde de sizlerle güzel çalışmalar yaparak, yaptığımız çalışmaları halkımıza anlatmalıyız. Neden bu işe talip olduğumuzu, neden yeniden bu görevi almamız gerektiğini hep beraber güzelce anlatıp bilgilendirmemiz gerekir. Burada vazifemiz budur. Sizlerle beraber bu vazifeyi yerine getireceğimiz inancındayım. Rabbim sizlere kolaylıklar versin. Görevinizde başarılar diliyorum. Sizlerle her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu söylemek istiyorum. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 823 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...