Haberler
Yalvaç´ta düzenlenen 23. Pisidia Antiokheia Festivali kapsamında KÖPEK GÜZELLİK YARIŞMASINDA PATİLİ DOSTLAR PODYUMA ÇIKACAK
METİN ÇELİK, ITSO Başkan Adaylığını 3 Ağustos´ta resmen açıklayacak
“Boş arsalar, çöp konteynerleri ve artan haşere riskine dikkat ..”
“Okul binalarının yapım ve güçlendirme çalışmalarında mutlaka zemin etüdü yapılacak, Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önce gelir”
ISPARTA 32 SPOR´DA GÜLTEKİN ÖZDEMİR 4´NCÜ KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Tümünü Göster
Son Güncelleme: 16:38
OKULLARDA ´BİLİM SÖYLEŞİLERİ´ DEVAM EDİYOR
19 Aralık 2023 16:52
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Prof. Dr. Zeynep Seydim, TÜBİTAK projesi kapsamında gerçekleştirdiği 'Bilim Söyleşileri''ne devam ediyor.
Prof. Dr. Zeynep Seydim; Şehit Hasan Hüseyin Gül İlkokulu ile ”Kariyer Günleri Projesi” kapsamında İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulunda “Bilim Söyleşileri” etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilere bilim, bilim insanı, kariyer geliştirme, araştırma ve geliştirme projeleri, gıda mühendisliği, fonksiyonel gıdalar, probiyotikler, sağlıklı beslenmede kefir ve yoğurt tüketiminin önemiyle ilgili bilgiler verdi.
Etkinlik, öğrencilerin merak ettiği soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.
Bu haber 1513 kez okunmuştur.


Yükleniyor...