İSTANBUL´DA YAPILAN WAKO DÜNYA KİCKBOKS ŞAMPİYONASINDA ISPARTA GÜLSEVER SPOR KULÜBÜ SPORCUSU SİNEM SARIYILDIZ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU, BRONZ MADALYA KAZANDI

27 Mayıs 2024 15:57

Isparta'nın kicksbokstaki parlayan yıldızı ve bir çok Türkiye derecesi bulunan Sinem Sarıyıldız, İstanbul'da yapılan Wako Dünya Kickboks Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil etti.
50 kilo büyük bayanlarda Point Figtting kategorisinde Dünya Üçüncüsü olarak Bronz Madalya kazanan Sarıyıldız, derecelerine bir yenisini ekledi.
Kickboks İl Temsilcisi Ali Gülsever ise yarışmalarla ilgili olarak “Gülsever Spor Kulübü sporcusu ve aynı zamanda benimde sporcum olan Sinem daha defalarca Türkiye Şampiyonlukları ve ikincilikleriyle kendinden söz ettirmişti. Fakat bu sefer aslında Sinem'den beklentim daha iyi dereceydi, hatta şampiyonluk istiyordum, fakat olmadı. Çünkü Sinem bu başarabilecek yetenekte bir sporcu, çokta iyi hazırlandık. Maalesef olmayınca olmuyor. Fakat umut ediyorum ki gelecek müsabakalara daha iyi hazırlanıp şampiyonluğu hem ilimize hem ülkemize getireceğiz. Bizden desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Yüce Allah izin verdiği sürece de gerek ilimiz gerekse Türkiye Kickboksu için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 255 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...