ACI ÜSTÜNE ACI YAŞIYORUZ

12 Eylül 2024 17:08

Geçtiğimiz günlerde iki şehit acısı yaşayan Isparta Zeytin Dalı Harekat Bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu Isparta'nın Damadı Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan şehit oldu.


Zeytindalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın (33) Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yaşayan annesi Döndü Çapan ile Isparta'da oturan eşi Makbule Çapan'a acı haber verildi. Şehidin Dinar'daki annesinin evi ile Isparta'da eşinin oturduğu eve Türk bayrakları asıldı.
Bu arada Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın birkaç hafta önce eşi ile 2 çocuğunu İstanbul'dan Isparta'ya taşıdığı ve buradaki eve yerleştikleri öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Onur Çapan'ın naaşı, dün ikindi namazını takiben 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören sonrası gözyaşları arasında Isparta Garnizon Şehitliğinde toprağa verildi. Törene Vali Aydın Baruş, Milletvekilleri, askeri ve mülki erkanın yanı sıra binlerce Ispartalı son göreve katıldı.

Şehidimiz Piyade Binbaşı Osman Ayan için Mevlid
4 Eylül Çarşamba günü Pençe 1-2 Harekât Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Programa Senirkent
Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen, Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Ali Savcı, Şehit Aileleri, Gaziler ve çok sayıda köy halkı katılım sağladı.
Dernek başkanı Ali Savcı, konuyla ilgili; “Derneğimiz Şehit Aileleri ve Gaziler olarak; Geçen hafta Şehit olan Senirkent Gençali köyü nüfusuna kayıtlı P. Binbaşı
Osman Ayan'ın bugün düzenlenen mevlidi şerifi programına katılım sağladık. Taziyelerimizi ilettik. Şehit ailelerimiz destek oldular. Rabbimizden şehidimize Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı
diliyoruz” dedi.

Bu haber 149 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...