Haberler
“ISPARTA ÇOK YOL KATETMİŞ..’’
17 Haziran 2026 17:12
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, beraberinde
AK Parti Kadın Kolları MYK Genel Başkan Yardımcısı Esma Atasoy, MKYK Üyesi ve Bölge Koordinatörü Özlem Erol, İl Koordinatörü Nur Sena Saraç ve eski İl Koordinatörü Nevruz Elmadağ ile birlikte
KADIN BULUŞMALARI toplantısına katılmak için geldiği Isparta'da Belediye Başkanı Başdeğirmen'i ziyaret etti.
Tuğba Işık Ercan, güller diyarı Isparta'da olmaktan dolayı ayrıca mutlu olduklarını belirterek, güzel karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı Başkan Başdeğirmen'e teşekkür etti.
Isparta'ya en son 6 yıl önce geldiğini, 6 yılda şehrin kat ettiği gelişmeleri gördüğünü ifade eden Ercan, “Bu değişim ve gelişimler devam ediyor. Ben ziyadesiyle memnun oldum. Değerli Başkanımızın ne kadar çalışkan olduğunu eserlerinden görüyoruz. Isparta'da AK Parti belediyeciliğinin farkını görmekten mutlu oldum. İnşallah Rabbim başarılarınızı daim eylesin.
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan'a gül tablosu hediye etti.


Yükleniyor...